onsdag 20 mars 2013

Keep up the good work

Igår hade jag nittioen (91!) besök på bloggen. Det måste vara rekord. Jag blir alldeles glad när jag tänker på att ni faktiskt är en hel bunt som är intresserade av mina tankar och mitt liv

När jag började twittra så fann jag mig snabbt i det korta och direkta format som mikrobloggandet utgör. Det finns något väldigt tilltalande för en borderline-person att ständigt kunna uttrycka vad som händer nu, nu, nu. Jag tänker aldrig efter innan jag twittrar och det är ganska skönt. 

Efter ett tag så började jag dock känna att Twitter kanske var fel format de gånger jag skrev sex, tio tweets på raken om samma ämne. Inte allting får rätt utrymme om det uttrycks i många tweets. Det var därför jag startade den här bloggen. För att lite mer sammanhängande kunna skriva om sådant som angår mig. Jag ville att det skulle bli en vardagsblogg med tonvikt på kortare, personliga inlägg snarare än långa politiska debattartiklar (även om jag nog då och då kommer skriva nåt rasande argt om den politiska utvecklingen). Jag har en känsla av att ni läsare uppskattar det också. 

Det må så vara att få av er kommenterar; tack vare statistiken vet jag ändå att ni är ett gäng som läser mina inlägg. Keep up the good work! Här kommer en blombukett till er som tack: 


P.S. Är det nåt speciellt som just du vill läsa om? Jag vågar anta att du är intresserad av psykiatri iaf. Vad är det mer specifikt som du gillar? Är det borderline? Tankar om terapi? Politiska stridståg gentemot felaktig vård och nedskärningar? Jag vill jättegärna veta!

2 kommentarer:

 1. För mig är charmen med en personlig blogg att få följa det som rör sig kring dig; dina tankar, upplevelser och reflektioner. Måste lägga till dig i listan nu, annars trillar jag bara hit när du länkar från twitter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack för kommentaren! Intressant att höra.

   Och ja, det är klart att du måste lägga till min fantastiska blogg! ;-)

   Radera