onsdag 24 april 2013

Atjoo!

Jag skulle träffa min första RESA-aktör idag. Jag tog mod till mig i måndags och ringde ett par stycken, och en av dem kunde med kort varsel så vi skulle träffas kl elva idag. Vid tio insåg jag dock att jag inte skulle komma iväg, för jag har blivit sjuk. Jag har en taskig hals just nu, och orken är väl inte den bästa. Så vi bokade om mötet till på måndag istället. Då fasen ska jag komma iväg! 

Jag vill verkligen få detta gjort, dels för att bevisa för mig själv att jag vågar ta mig ut i arbetslivet igen, dels för att jag vill att nånting ska hända nu, och dels för att jag är lite nervös. Jag vet inte alls vad jag ska förvänta mig av ett självinitierat möte med RESA. Varför? Jo, för att den ena av de jag ringde i måndags var väldigt skeptisk till att jag skulle komma på studiebesök innan jag var inskriven på Arbetsförmedlingen och därmed utan min handläggare. Att jag helt självmant tagit itu med detta var inte något som sågs som en tillgång, utan tvärtom hummade den aktören mycket om att "ja, det här var ju ovanligt". 

Men, men, den aktör som jag ska träffa på måndag frågade inte ens efter sådana grejer, så jag hoppas att de kommer vara lite mer öppna och flexibla. 

Ni får gärna hålla tummarna för att jag blir frisk snarast så att jag kan sparka igång den här rehabiliteringen med stil nästa vecka! Nu ska jag dricka te och slösurfa.

P.S. Ursäkta detta ostrukturerade och svamliga inlägg. Jag skyller allt på halsinfektionen. ;-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar