tisdag 2 april 2013

Rastlöshet

Idag märkte jag verkligen att jag fått rastlöshet som biverkning av nya medicinen (Abilify). Jag kunde knappt sitta still; och särskilt inte när jag gjorde nåt som jag tyckte var tråkigt. Det gick lite bättre när jag gjorde nåt roligt och var koncentrerad på det, men överlag märkte jag en markant skillnad mot hur jag brukar vara. Vanligtvis tycker jag väldigt mycket om repetitiva uppgifter som gör att tankarna kan flyga iväg och jag kan filosofera över livet. Nu verkar sådan repetition omöjlig, för nånting gör att jag måste typ spänna musklerna hela tiden.

Jag vet ju att detta är en vanlig biverkning av Abilify, och jag är inte särskilt orolig eftersom det går att få medicin mot rastlösheten, men det är intressant att notera. Självklart slipper jag helst både biverkningar och extra mediciner mot dem, men då medicinen i övrigt verkar fungera bra så tycker jag att det är ett litet problem med rastlösheten. 

Jag hade en väldigt bra och social helg. Allting känns så himla bra. Om vardagen fortsätter som det är nu så är jag villig att börja tillbe Abilify som min nya medicingud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar