torsdag 6 juni 2013

På väg upp

Jag är redan på väg att bli stabilare igen. Jag hänger inte riktigt med i hur det kan gå så snabbt med både biverkningarna och mitt mående, men det är klart att om rastlösheten och tröttheten försvinner så mår jag genast bättre. Idag har faktiskt varit en helt ok dag.

Jag märker också att det går väldigt mycket lättare om jag har något att sysselsätta mig med. Vem som helst skulle nog kunna bli knäpp av att gå omkring utan något meningsfullt att göra, och det är så jag har haft det nu i mer än ett år. All denna tomhet gör att jag och mina problem blir uppförstorade. Det får mig att fokusera för mycket på mig själv.

Idag har jag gjort två saker som tagit många timmar, och jag har inte tänkt på mig och hur jag mår särskilt mycket. Trots det - eller kanske tack vare det - har jag mått rätt bra. Så kanske är det snarare att lösa problemet med biverkningarna den vägen (genom att sysselsätta mig med nåt) som jag ska fokusera på.

Just nu är jag mest tacksam att jag känner att jag är på väg upp igen. Det är tillräckligt just nu.

-----------------

I kväll hittade jag för övrigt en ny blogg att lägga till i länklistan: Linas blogg Handleder. Som Tankestormar skrev om den så är den "brutalt ärlig och viktig". Tycker ni ska kolla alla bloggarna i min lista om ni inte redan gjort det, och så välkomnar vi Lina till listan.

Sov så gott, mina vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar