lördag 27 juli 2013

Depression light

Det är sommar och sol och jag mår sådär. Jag har inte haft energi nog att samla ihop mig själv här på bloggen så tyvärr har det varit tyst från min sida. Jag önskar att jag var mer flitig här men jag känner mig så tom på nåt vettigt att dela med er.

De senaste veckorna har jag grubblat väldigt mycket. Jag undrar om jag inte är lite lätt deprimerad faktiskt. Jag har svårt att hitta någon mening med min tillvaro, och jag tänker ofta på döden och på att livet inte är för mig. Nånstans så vet jag att det inte behöver kännas så här, men jag har svårt att övertyga mig. Jag har trots allt varit deprimerad ganska stora delar av livet...

I alla fall ska jag träffa en läkare den första augusti för att diskutera detta. Jag hoppas på att min lätta depression och den överväldigande trötthet som jag nästan alltid känner, beror på att min sköldkörtel krånglar. Min psykiater nämnde nåt om Levaxin (medicin mot sköldkörtelproblem) när jag träffade hen senast så jag ska ta upp det med vårdcentralsläkaren och hålla tummarna för att hen går med på att låta mig testa det. Det vore så himla skönt att få känna mig bättre än vad jag gör nu. 

Kram!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar