torsdag 9 januari 2014

Time flies

Hej! Det var länge sen. Det var faktiskt väldigt länge sen. Tiden har bara gått... 

Det är nu mer än tre månader sen jag uppdaterade bloggen. Mycket har hänt, och jag orkar inte berätta allt. Det viktigaste är att jag mår bra, och det näst viktigaste är att jag sedan mitten av november praktiserar halvtid på ett ställe som jag trivs gott på. Kollegorna är snälla, chefen är guld och arbetsuppgifterna är riktigt intressanta. Jag kan säga så mycket som att stället jobbar med psykisk hälsa - mitt favoritämne i världen, som ni ju vet. :-)

Jag känner mig så enormt lyckligt lottad som hade turen att söka dit i just rätt ögonblick. Vissa dar är jag rädd att det hela bara är en dröm som jag kommer att vakna upp ifrån. Jag önskar alla människor att ha ett jobb som de trivs lika bra på som jag gör just nu. 

Så vad mer? Tja, i övrigt rullar det på (åt rätt håll). Det är nu snart ett år sedan jag var inlagd, och jag hoppas verkligen att det ska fortsätta att bli längre och längre tid sen. Jag vet att januari och februari är känsliga månader för mig men än så länge verkar det gå som smort. 

Så, nog om mig. Hur är det med er?

1 kommentar:

  1. Har sett så lite av dig på twitter och inte riktigt fått grepp om vad du gör, men så glad jag blir av att läsa det här!

    SvaraRadera